Garancija živih bakterija

Garancija živih bakterija

Prolife suspenzija, dobre bakterije u tekućem obliku, probiotik s okusom breskve

Odličan okus breskve

20 godina iskustva

20 godina iskustva

Broj 1 suspenzija na tržištu*

Tekući oblik odličnog okusa, a posebice pogodan za djecu i osobe koje ne vole tablete. Dnevna doza u jednoj bočici, 7 komada u pakiranju.

*u kategoriji proizvoda s dobrim bakterijama za ravnotežu crijevne mikroflore, izvor: IQVIA HR, Q1 2022.
Zašto odabrati Prolife dobre bakterije

Zašto odabrati

Prolife suspenzija, dodatak prehrani sa živim bakterijskim kulturama i vitaminima B skupine:

  • vitamini B6 i B12 pridonose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava i smanjuju umor, pogotovo u periodima intenzivne fizičke i mentalne aktivnosti
  • vitamini B1 i B2 doprinose normalnom stvaranju energije.

Prolife suspenzija sadrži više od 2,1 milijardi dobrih bakterija pet odabranih sojeva: Lactobacillus Acidophilus La-14®, Bacillus coagulans BC4®, Bifidobacterium Lactis HN019®, Bifidobacterium Lactis Bl-04® i Lactobacillus Plantarum LP115®.

Sastojci kao što su glukooligosaharid služe kao hrana koja potiče rast dobrih bakterija.

Kada uzeti Prolife

Kada se koristi

Ravnoteža crijevne flore može se narušiti iz brojnih razloga koji dovode do povećanja broja loših bakterija, a neki od razloga su:

  • infekcije
  • nepravilna prehrana
  • putovanja
  • uzimanje antibiotika i drugih lijekova

Radi narušene ravnoteže crijevne mikroflore javljaju se probavne tegobe. U tim slučajevima može biti korisno povećati broj dobrih bakterija u crijevima te tako vratiti ravnotežu crijevne mikroflore.

Osobito su važne dobre bakterije mliječne kiseline (laktobacili).

Inovativna bočica osigurava stabilnost i kvalitetu dobrih bakterija

Osigurana stabilnost i kvaliteta dobrih bakterija

Aktivnost i preživljenje dobrih bakterija ovisi o prisutnosti vlage koja može reagirati sa sastojcima proizvoda, uključujući dobre bakterije. U dodiru s vlagom, dobre bakterije gube svoju aktivnost, odnosno njihovo preživljenje se smanjuje.

Prolife je patentirao proces proizvodnje u suhim uvjetima, prilikom kojeg se dobre bakterije štite od vlage i pakiraju u suhom okolišu.

Posebna inovativna bočica s tri faze ima dozirni čep u kojem se nalaze dobre bakterije u suhom obliku (prašak). Posebni slojevi u čepu sprječavaju prodor vlage i tako štite dobre bakterije.

Kako se primijenjuje Prolife

Kako se primjenjuje Prolife suspenzija

Važno je otvoriti Prolife suspenziju na ispravan način.
Kod pravilnog otvaranja Prolife suspenzije, zakretanjem čepa otvara se spremnik ispod čepa u kojem se nalaze dobre bakterije i vitamini. Oni se pomiješaju s tekućinom u bočici te je suspenzija spremna za uzimanje.

Potrebno je:

  1. zavrnuti zatvarač udesno do kraja, kako bi sastojci iz čepa ispali u bočicu
  2. dobro promućkati sadržaj bočice (tekućina će iz bistre postati zamućena i poprimiti boju)
  3. otvoriti bočicu suspenzije i popiti sadržaj

Doziranje: Jedna bočica dnevno nakon jela.

U pakiranju se nalazi 7 bočica od 8 ml sa zatvaračem (spremnikom).

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Kako bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.