Garancija živih bakterija

Garancija živih bakterija

Probiotik dobre bakterije u kapsulama bez glutena

Bez glutena

20 godina iskustva

20 godina iskustva

Dobre bakterije za svaki dan

Idealan oblik za svakodnevnu primjenu te prilikom uzimanja antibiotika. 
Povećavaju broj dobrih bakterija u probavnom sustavu.

Zašto odabrati Prolife dobre bakterije

Zašto odabrati

Prolife kapsule, dodatak prehrani sa živom bakterijskom kulturom Bacillus coagulans i vitaminima B skupine doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Prolife kapsule sadrže posebno odabran soj Bacillus coagulans BC4® koji tvori spore te je otporan na visoke temperature i kiseline u probavnom sustavu.

Dobre bakterije dolaze do crijeva žive i aktivne, gdje mogu biti korisne u vraćanju ravnoteže crijevne mikroflore.

Kada uzeti Prolife

Kada uzeti Prolife kapsule

Poremećaji ravnoteže crijevne mikorflore mogu dovesti do probavnih smetnji. Često se javljaju nakon uzimanja nekih lijekova, kao što su antibiotici, koji se koriste za liječenje bakterijskih infekcija.

Međutim, antibiotici imaju učinak i na dobre bakterije. Posljedica je neravnoteža crijevne mikroflore i pojava neugodnih simptoma, a u tim slučajevima može biti korisno povećati broj dobrih bakterija u crijevima.

Kako se primijenjuje Prolife

Kako se primjenjuju Prolife kapsule

Odrasli uzimaju 2 kapsule dnevno. Treba popiti cijele kapsule, ali moguće ih je i otvoriti te njihov sadržaj umiješati u tekućinu (voda, mlijeko) sobne temperature.

Kada se uzimaju uz antibiotsku terapiju, treba ih početi uzimati isti dan kad i antibiotik, s razmakom od nekoliko sati, kako ih antibiotik ne bi uništio.

Pakiranje od 20 kapsula.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Kako bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.