Vjerojatno ste primijetili da na tržištu dodataka prehrani sa probiotičkim sojevima bakterija postoji više vrsta proizvoda, odnosno oblika za uzimanje. Kapsule, pastile, suspenzije… što odabrati?

Izbor prvenstveno ovisi o vrsti tegoba, o tome uzima li preparat dijete ili odrasla osoba te o osobnim preferencijama. Ovdje ćemo istaknuti neke razloge za odabir suspenzije sa dobrim bakterijama.

1. Jednostavna konzumacija

Ukoliko ste osoba koja ne može progutati kapsule, za vas je suspenzija odličan izbor. Bez ikakve ćete nelagode, štoviše sa zadovoljstvom, moći unijeti potrebnu dozu dobrih bakterija. Također, suspenzije su idealne za djecu!

2. Praktičnost

Ovu značajku najviše će cijeniti osobe koje imaju puno obaveza i često nisu kod kuće. Suspenzije dolaze u malim praktičnim bočicama koje stanu u svaki džep, a jedna bočica sadrži optimalnu dozu dobih bakterija za cijeli dan!

3. Okus

Suspenzije imaju odličan okus, što će posebno djeci olakšati redovito uzimanje. Ta mala bočica prava je poslastica, teško je popiti samo jednu na dan!

4. Brzo djelovanje

Dobre bakterije se aktiviraju u dodiru s tekućinom. Ukoliko imate proljev, svaka sljedeća minuta provedena na wc školjci vjerojatno vam je previše. S obzirom da uzimanjem suspenzije nema kapsule koja se prvo mora razgraditi, dobre bakterije će se brže aktivirati i započeti uspostavljati ravnotežu u probavnom sustavu.

Osim što su praktične i ukusne, Prolife suspenzije sadrže 2 milijarde živih dobrih bakterija, a kako bi se održala njihova stabilnost, one se do konzumacije nalaze u čepu, zaštićene od vanjskih utjecaja. Kada želite svoju dozu dobrih bakterija samo zakrenite čep u desno dok sadržaj ne padne u tekućinu, promućkajte i popijte!

 

Pročitajte više o proizvodu!